Generalforsamlingen

Indkaldelse til generalforsamling i

Lolland Falster Køreforening

 

Søndag den 25. november 2018 kl. 13.00

Våbensted Beboerhus

Maribovej 147, 4990 Sakskøbing

 

 Dagsorden

 

 

1)    Valg af dirigent.

2)    Bestyrelsens beretning.

3)    Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab.

4)    Fastsættelse af kontingent for det kommende år. ( Nuværende 250,- kr. for enkeltmedlemskab og 300,- kr. for familiemedlemskab)

5)    Indkomne forslag.

6)    Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg er Malene Rasmussen, Søren Christensen og Geert Andersen (modtager alle genvalg), samt skal der foretages et nyvalg til bestyrelsen.

7)    Valg af revisor og suppleant. På valg er Anna Marie Jørgensen og Hans Nielsen

8)    Eventuelt.

 

 

 Generalforsamlingen vil som sædvanligt starte

med en lille buffet og hyggeligt samvær.

 

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

P.S. Kontingent for 2019 kan betales på generalforsamlingen.

 

Referat fra Generalforsamlingen i LFK afholdt i Våbensted Beboerhus den 25. november 2018.
Fremmøde 28 medlemmer. Referent Geert Andersen.

1) Egon Larsen bliver foreslået og valgt. Egon takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Tommy og Hans bliver valgt som stemmetællere.

2) Flemming fremlægger sin beretning. Lidt debat opstår, Harald spørger til kontrakten med Krenkerup: løber 4år frem endnu. Bent ser gerne der er heste for selvbinder: op til medlemmer at deltage. Tommy spørger til markstykket: Krenkerup bestemmer hvor vi skal være. Egon konstaterer generelt for få deltagere og evt., et samarbejde med traktor museet. Efter debatten bliver beretningen godkendt.

3) Geert fremlægger regnskabet, få spørgsmål som (bl.a. om udgiften til maraton stævnet) bliver besvaret, hvorefter regnskabet bliver godkendt.

4) Bestyrelsen indstiller til at kontingentet hæves med 50kr, grundet tegning af en mere omfattende forsikring. Indstillingen godkendes. Herefter stiger et familiemedlemsskab til 350kr og et enkeltmedlemsskab til 300kr.

5) Bestyrelsen har ikke modtaget nogle forslag.

6) Malene Rasmussen, Søren Christensen og Geert Andersen blev alle genvalgt af generalforsamlingen og som nyt medlem af bestyrelsen blev Diddi Høj foreslået af bestyrelsen og valgt af generalforsamlingen.

7) Hans Nielsen blev valgt som revisor og Anna Marie Jørgensen som suppleant.

8) Efter at læder arbejdet er ophørt, nævner Ole at medlemmer evt. kan købe af LFK materialer, hvis de ønsker, det ligger hos Ole indtil videre. Harald ønsker mere lys udenfor i Kettinge, når der skal spændes for ved kørsler, Troels foreslår man gør det der hvor der er monteret en stor spot.
Ruben roser Maraton stævnet og fortæller at han hører fra andre kuske at det er et af de bedste stævner der afholdes, Ole supplerer med at vi skal huske at takke Rideklubbens service i den forbindelse og hele generalforsamlingen klapper som tak. Søren oplyser at Malene og ham arbejder på at lave et udendørs Top Cup stævne, som skal afholdes i sensommeren. Flemming introducerer medlemmerne om køb af en ny træningsvogn, da den gamle er slidt op og ikke så anvendelig, Harald mener det er en god ide, så man kun skal have sine heste med, det gør det hele meget nemmere, stemningen var ikke rigtigt for køb af en ny vogn, bestyrelsen overvejer hvad den skal. Egon efterlyser igen i år en fælles tur, hvor vi kan hygge sammen og se noget på vejen. Daniel foreslår tur til f.eks. en anden forening og se hvad De laver. Troels nævner at Rideklubben laver Juleoptog i Kettinge og man kunne deltage i det, som afholdes den 16. december med start kl 10. Anna Marie mener vi skal tilbyde Rideklubbens medlemmer at køre med i vores vogne, når der køres i grusgraven, for at De kan prøve det og måske få lyst til selv at køre med hest og vogn. En aften med undervisning i kørsel med firspand efterlyses af Egon, som samtidig nævner at opbakningen ikke er stor nok og beder medlemmer tænke over det. Tommy vil arbejde på at få TV2 til at komme og lave et indslag om vores Maraton stævne.

Dirigenten takker for god ro og orden.                         Formanden takker for fremmødet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 15:14
Spil har modtaget 1
06.02 | 07:24
Forside har modtaget 4
07.01 | 08:30
Foto/video Høstdage har modtaget 1
04.11 | 16:29
Kørsel i Kettinge har modtaget 2
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE